Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:20:00

Звітна виставка Центру народних ремесел для дітей та юнацтва

27.05.2017   11:41Агенцiя

24 травня в Чернігівському обласному центрі народних ремесел для дітей та юнацтва ОМЦ навчальних закладів культури і мистецтв обласної ради, була відкрита «Звітна виставка» за підсумками 2016/2017 навчального року.

Виставка є традиційною, головним пріоритетом у вихованні дітей Центру є національно-патріотичне виховання засобами народного мистецтва, виховання у дітей почуття гордості за свій народ і свою державу, сприяння відродження кращих народних традицій, формування атмосфери суспільної злагоди.

Куратор виставки – провідний методист по розвитку народних ремесел, веденню виставкової діяльності центру ремесел Яна Погребнюк.

В експозиції представлені кращі роботи учнів Центру народних ремесел, за звітний період поточного навчального року, та керівників студій: «Декоративна різьба» - Андрій Каменецький та Олександр Сіроштан, «Кераміка» - Сергій Янков, «Ткацтво» - Ірина Горох, «Плетіння (художні вироби із лози, соломки, рогози)» - Лідія Гончар, «Художній розпис» - Маріанна Ваценко, «Декоративний розпис (Батік)» - Валерій Дмитрієв, «Художня обробка шкіри» - Наталія Войстрикова.

В роботах закладена не просто майстерність молодих майстрів, а й ще й привабливий світ дитячих вражень, природне відчуття краси, ліній та барв, що додає своєрідної величі й чарівної магії творам народного мистецтва.

Найактивніші учні були відзначені заступником директора обласного методичного центру навчальних закладів культури і мистецтв обласної ради Світланою Сакір дипломами та подяками. Також отримали подарунки та запрошення на атракціони до міського парку культури та відпочинку.

До привітань долучилися: театр «Феєрія» керівник – Інна Присєкайло, голова громадської організації «Ліга жінок міста Чернігова» Людмила Канюка, директор художньої школи Марія Рибіна-Ткач, співак-режисер Сергій Макашов та завідуюча центром народних ремесел Наталія Тищенко.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини