Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:51:31

Студенти ЧНПУ ім. Т. Г. Шевченка практикуються в центрі соцслужб для сім’ї, дітей та молоді

10.03.2017   08:08Агенцiя

Практична підготовка студентів є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття кваліфікаційного рівня і має на меті набуття ними професійних навичок та вмінь.

Мета практики — оволодіння студентами сучасними методами, формами, засобами майбутньої професійної діяльності, її організації, формування професійних умінь і навичок, виховання потреби систематичного поновлювання.

У березні на базі Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді практикуватимуться студенти Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка (V та III курсів за спеціальністю «соціальний працівник» і «психолог»).

Перед початком практики були проведені організаційні заходи: інструктажі про порядок проходження практики, студентам-практикантам надані необхідні документи за запитом.

Майбутні колеги ознайомились із нормативно-правовим забезпеченням діяльності ЧМЦСССДМ, напрямами і показниками роботи за 2016 та поточний роки.

Студенти-практиканти разом із фахівцями та психологами соціальної служби долучились до групової роботи та індивідуального консультування з дітьми, які перебувають на лікуванні в обласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Зелений гай». Проведені тренінгові заняття, відеолекторії, бесіди на згуртування дитячого колективу, профілактики негативних явищ, ігротеки.

Набуті знання та практичні навички знадобляться майбутнім соціальним працівникам та психологам.


За інформацією Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини