Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:46:34

Визначені обласні переможці Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2017"

18.02.2017   12:25Агенцiя

В обласному Палаці дітей та юнацтва 17 лютого, зібралися освітяни з усієї Чернігівщини для відзначення переможців і лауреатів ІІ туру конкурсу "Учитель року – 2017".

До урочистого закриття обласного відбору долучилися заступник голови – керівник апарату Чернігівської облдержадміністрації Наталія Романова, начальник Управління освіти і науки ОДА Микола Конопацький, ректор обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського Анатолій Заліський.

Конкурс відбувався в кілька етапів у чотирьох номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво», «Початкова освіта».

У першому турі в районах та містах області брали участь 297 учителів, 87 з них вибороли право представляти творчі доробки у другому.

Цього тижня на завершальному відборі 20 фіналістів презентували власну педагогічну ідею, розробляли та захищали авторські творчі проекти, проводили відкриті уроки, демонстрували вміння аналізувати навчальний та науково-методичний апарат підручників для загальноосвітніх навчальних закладів.

Освітянська громада Чернігівщини вітала чотирьох переможців, які пройшли на всеукраїнський етап змагання.

— Професія вчителя має надзвичайне значення.Ви даєте дітям основи  знань, з якими вони будуть творити своє життя і майбутнє країни, –звернулася до присутніх  Наталія Романова.

Фіналісти нагороджені дипломами Управління освіти і науки облдержадміністрації, грошовими преміями.

На Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2017» Чернігівщину представлять:


– Федорченко Антоніна Юріївна, учитель біології Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді Чернігівської обласної ради;

– Коваленко Оксана Іванівна, учитель інформатики спеціалізованої загальноосвітньої школи № 2 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов міста Чернігів;

– Буланенко Людмила Віталіївна, учитель музичного мистецтва Вознесенського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» Чернігівської районної ради;

– Кудряшова Ярослава Миколаївна, учитель початкових класів Чернігівського ліцею № 32 Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.