Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:48:51

Навчання бухгалтерів сільських, селищних, міських рад

07.02.2017   07:56Агенцiя

За професійною програмою підвищення кваліфікації в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 6 – 10 лютого проводиться навчання бухгалтерів сільських, селищних, міських рад (перша сесія).

Впродовж тижня відбудеться серія тематичних зустрічей та конверсаторіумів, присвячених змінам у законодавстві України щодо бухгалтерського обліку; бюджетного законодавства; питанням оренди земель; новаціям Міністерства юстиції України в сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

Бухгалтери отримають роз’яснення щодо застосування законодавства при нарахуванні мінімальної заробітної плати; додержання державних гарантій в оплаті праці та оплати праці на основі єдиної тарифної сітки.

Учасники навчання ознайомляться із засадами державної політики України у сфері запобігання корупції (корупційні ризики в діяльності публічних службовців); основними аспектами законопроекту «Про службу в органах місцевого самоврядування»; нормативно-правовою базою щодо здійснення публічних закупівель та практичним застосуванням ЗУ «Про адміністративні послуги в Україні».

Також мова йтиме про додержання вимог законодавства про мови посадовими і службовими особами органів виконавчої влади під час виконання ними службових обов’язків; забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, гендерну чутливість публічних службовців та додержання процедури подання звітів про зайнятість і працевлаштування інвалідів.

Бухгалтери  братимуть участь у серії практичних занять та тренінгів щодо засад проектного менеджменту (планування проектів: вимоги, ризики, типові помилки, звітність); вирішення конфліктних ситуацій; застосування електронних таблиць Місrosoft Ехсеl для ведення бухгалтерського обліку; користування електронною поштою та пошуковими системами мережі Internet.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини