Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:34:44

Майбутнє Чернігівщини - талановиті діти

12.01.2017   10:18Агенцiя

У результаті співпраці освітніх закладів та Видавничого центру «Перлина» в області завершився Всеукраїнський проект «Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти». Мета – виявлення обдарованих дітей та молоді, підтримка навчальних закладів.

За підсумками проекту видана однойменна збірка. До книги потрапили роботи більше 400 талановитих дітей та досвідчених педагогів, напрацювання освітніх закладів області.

11 січня, видання презентували в Міському палаці культури. Організатори вважають – така подія надихає молодь до саморозвитку та реалізації творчого потенціалу.

— Знаходитися тут справді хвилююче. Я з малечку танцюю та співаю і в майбутньому хочу стати артисткою, – поділилася восьмирічна Анастасія Двойнос.

Її старша на два роки сестричка Марія розповіла, що хоча в школі її улюбленими предметами є фізична культура та математика – стати дівчинка планує співачкою, адже дуже полюбляє танці, музику і написання віршів.

Висловили свої враження й учасники мистецьких колективів.

— У нашому ансамблі бандуристок «Калинове намисто» 15 дівчат. З них найменшій учасниці – 7 років, старшій – 15. Ми намагаємося прославляти українську пісню на різних всеукраїнських та обласних конкурсах. Для нас велика честь, що про нашу творчість відтепер дізнаються ще більше людей, – зазначила керівник ансамблю, викладач класу бандури Борзнянської музичної школи Олена Фесенко.

У ході урочистої презентації учасників проекту нагороджували дипломами та пам’ятними відзнаками «Талановита дитина України», «Педагогічна еліта України». Крім того, вони першими отримали примірник книги «Майбутнє Чернігівщини - талановиті діти».

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини