Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:01:09

Студенти та викладачі мали можливість прослухати двотижневі англомовні курси із "Соціального підприємництва"

29.12.2016   13:34Агенцiя

У рамках діяльності Інформаційного центру ЄС ЧНТУ, студенти та викладачі Чернігівського національного технологічного університету другий рік поспіль, з 5 по 16 грудня мали можливість прослухати двотижневі англомовні курси із «Соціального підприємництва», «Інноваційного менеджменту» та «Стратегічного менеджменту» за участі норвезького професора д-р Ян-Урбан Сандала, засновника та керівника Fil. Dr. Jan-U. Sandal Institute.

Прослухавши лекції та склавши іспити із трьох курсів учасники отримали дипломи Школи соціального підприємця ІБС (інновації, бізнес, суспільство).

Визначальною подією стало відкриття 14 грудня Інформаційного центру інституту д-ра Яна-У. Сандала (Норвегія) у Чернігівському національному технологічному університеті.

Основні напрямки діяльності Центру є: інформування студентів та науково-педагогічних працівників Університету щодо міжнародних обмінів та проведення спільної наукової роботи; надання допомоги студентам та науково-педагогічним працівникам ЧНТУ у проведенні дослідницької роботи; поширення європейського досвіду функціонування та розвитку соціального підприємництва в Чернігівському регіоні.

За результатами продуктивної співпраці 2 випускники Школи соціального підприємця ІБС, науково-педагогічні працівники ЧНТУ, отримали гранти для участі у Третій міжнародній науково-практичній конференції «Україна – ЄС. Сучасні технології, економіка та право», яка відбудеться 3-8 квітня 2017 року у Словаччині-Австрії-Угорщині.

Крім того, 4 випускники Школи соціального підприємця ІБС, 3 науково-педагогічних працівники та магістрантка ЧНТУ отримали гранти на наукове стажування в Інституті др. Яна-Урбана Сандала (Норвегія) у червні 2017 року.

Під час стажування учасники матимуть можливість використовувати матеріали наукової бібліотеки Інституту Д-ра Яна-У. Сандала; написати та опублікувати англомовну статтю у міжнародних виданнях, а також поліпшити свої знання англійської мови.

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей