Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:13:01

У бібліотеці Короленка відбулася лекція з математики "Комплексні числа"

24.12.2016   10:23Агенцiя

22 грудня в конференц-залі відділу документів з технічних, економічних та сільськогосподарських наук відбулася лекція з математики "Комплексні числа".

Лектор – капітан далекого плавання, автор книги "Компьютерная астронавигация" Валерій Брюховець розповів слухачам про комплексні числа і продемонстрував їх наочну модель.

Завідувач відділу Наталя Карбовська прокоментувала книжкову виставку "Математика – це мова природи".

Слухачами лекції були викладачі кафедри вищої математики та методик навчання фізико-математичних дисциплін Чернігівського національного педагогічного університету на чолі з завідувачем кафедри професором Віталієм Савченко та користувачі бібліотеки.

Останні новини Чернігівщини

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

Підготовка до опалювального сезону: Чернігівська громада отримає 4 «міні-ТЕЦ» 15:00

USAID Україна через Проєкт енергетичної безпеки у співпраці з командою Мінінфраструктури, Комітету ВРУ з питань енергетики та ЖКП, НКРЕКП розгортає мережу малої та середньої когенерації.

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини