Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:19:34

У Ніжині обрали Міс НДУ - 2017

17.12.2016   10:56Агенцiя

15 грудня в Ніжинському державному університеті відбувся щорічний традиційний конкурс краси, гармонії та стилю «Міс НДУ». На сцену вийшли 14 красунь-дівчат, кожна з яких представляла свій факультет.

Тематика цьогорічного конкурсу - «У джазі лише дівчата».

Оцінювали дівчат професійне журі в складі:
- народний депутат України Олександр Кодола;
- депутат Ніжинської міської ради, директор мережі ювелірних магазинів «Діамант» Володимир Мамедов;
- приватний підприємець, депутат обласної ради Сергій Охонько;
- секретар міської ради Валерій Салогуб;
- 5-кратний чемпіон України, фіналіст Чемпіонату Європи й світу з бодібілдінгу, власник фітнес-клубів «Кардіо-клуб» та «Шок-джим» Сергій Сорокін;
- кандидат педагогічних наук, доцент Олексій Павленко;
- артист балету королівського театру при компанії "Кунард", учасник танцювальних шоу «Чикаго», шоу Мадонни, «Лайн Кінг», артист балету ансамблю пісні й танцю «Сіверські клейноди» Олексій Мироненко;
- народний артист України, професор, завідувач кафедри інструментально-виконавчої підготовки Микола Шумський.
 
Дівчата показали свою красу та грацію в трьох дефіле. У першому виході конкурсантки довели, що кожна з них – це неповторна мелодія джазової симфонії. Під час другого дефіле глядачі поринули в світ справжньої української краси й жіночності. На завершення під музичний супровід від ансамблю «N’jazz» був вихід красунь у вечірніх сукнях.

Творчі номери учасниць були досить різноманітними: і запальні танці, і ліричні пісні, і душевні вірші, і хімічні досліди, і музичні номери.
 
Номінації розподілились наступним чином:

Міс НДУ-2017 - Ольга Дешко, вона ж - Міс Стиль, Міс Глядацьких симпатій

І Віце-міс - Анастасія Вронська

ІІ Віце-міс - Дарія Колесник

Міс Артистичність - Валерія Гришко

Міс Оригінальність - Катерина Коломієць

Міс Чарівність - Юлія Олексієнко

Міс Загадковість - Марина Портянко

Міс Вишуканість - Анастасія Вронська

Міс Елегантність - Вікторія Жорова

Міс Романтичність - Дарія Колесник

Міс Грація - Аліса Савченко

Міс Привабливість - Тетяна Денисенко

Міс Шарм - Карина Клименко

Міс Посмішка - Олена Короткіна

Міс Талант -  Анастасія Іллюшко

Міс Екстрим - Дар’я Бандуріна


http://www.mynizhyn.com/news/misto-i-region/6208-u-nizhini-obrali-mis-ndu-2017.html

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.