Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:05:59

Щорічна обласна Школа керівника

25.11.2016   09:14Агенцiя

23 листопада відбулась щорічна обласна Школа керівника, тематика якої була "Реформування публічних бібліотек: основні проблеми та шляхи їх вирішення".

Про трансформацію діяльності бібліотек відповідно до адміністративно-територіальної реформи говорила директор ОУНБ ім. В.Г. Короленка Аліференко І.М. Детальну консультацію щодо нових стандартів з бібліотечно-інформаційної справи надала заступник директора з наукової та інноваційної діяльності ОУНБ ім. В.Г. Короленка Мальована А.М. Консультації щодо планування роботи бібліотек області відповідно до реальних можливостей надали зав. науково-методичного відділу ОУНБ ім. В.Г. Короленка Сльозка О.А., зав. відідділу методології бібліотечної роботи з дітьми обласної бібліотеки для дітей Шеша Н.І., провідний бібліотекар обласної бібліотеки для юнацтва Лобода Г.В. Про діяльність Центру правової інформації говорила провідний бібліотекар відділу документів із гуманітарних наук Чирка Ю.О.

Про можливості скайп-консультацій з юристами та співпрацю з бібліотеками учасники Школи обговорювали разом з директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Бобруйко В.А. Бібліотеки та Центри зайнятості як партнери, таку можливість співпраці керівникам бібліотечних закладів області пропонувала під час свого виступу заступник начальника відділу організації з профорієнтації та профнавчання Чернігівського обласного центру зайнятості Кривопала М.М.

Друга частина Школи була присвячена актуальному питанню реформування бібліотек під час адміністративно-територіальної реформи. "Бібліотеки в умовах децентралізації: виклики та перспективи" – тематика круглого столу, під час якого розглядалися такі питання як: процедура передачі бібліотек громадам, систему фінансування закладів, джерела наповнення бібліотечних фондів, методичне забезпечення працівників.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини