Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:28:47

Практичні навички стануть у нагоді

20.10.2016   14:31Агенцiя

Студенти Чернігівського інституту МАУП відвідали пивний комбінат «Десна» («САН ІнБев Україна»).

19 жовтня для студентів інституту була організована екскурсія на Чернігівський пивний комбінат «Десна», який у 2006 році разом з Миколаївки пивзаводом «Янтар» та Харківським «Рогань» утворили об’єднання, що увійшло до складу найбільшого пивоварного концерну AB In Bev.

На сьогоднішній день це - потужне підприємство. Пиво розливається на 6 лініях, імпорт пива здійснюється більш ніж у 50 країн світу. Завод дотримується екологічних стандартів.

Під час проведення екскурсії працівник-екскурсовод розповів про історію виникнення підприємства, його успіхи та шляхи розвитку, про асортимент продукції, серед якої різноманітні сорти пива, безалкогольні напої, слабоалкогольні напої та снекі.

Студенти поринули у захоплюючу подорож пивоварнею, ознайомилися з класичною технологією виробництва пива за допомогою найсучаснішого обладнання, побачили унікальні варильні системи, найбільші бродильні танки, найпотужніші лінії розливу.

Викладачів і студентів на території заводу вразив ідеальний порядок, на всіх дверях таблички з фото співробітників, на стінах – стенди з усілякою наочної інформацією про успіхи компанії, про заохочення співробітників і покрокові рекомендації до кар’єрного росту. Одним з головних досягнень заводу,  про що свідчить перший стенд на його вході і перший коментар екскурсовода, є відсутність за останні 6 років нещасних випадків на виробництві.

Приємно здивувало ставлення заводу до безпеки відвідувачів. Кожному з групи були виділені халати, фірмові кепки, спеціальні черевики, а також була прочитана невелика лекція з охорони праці та правил поведінки на підприємстві.

Наприкінці екскурсії на студентів очікував приємний сюрприз – символічні подарунки на згадку про екскурсію до підприємства.

Висловлюємо вдячність працівникам заводу за гостинний прийом та надану можливість детально ознайомитися з діяльністю і технологічними процесами одного із провідних підприємств України з виробництва напоїв.

Ця екскурсія справила незабутнє враження на студентів і викладачів і надовго запам’ятається всім.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.