Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:44:55

На Чернігівщині відбулися командно-штабні антитерористичні навчання

09.07.2016   12:31Агенцiя

Планові командно-штабні антитерористичні навчання, організовані координаційною групою АТЦ при Управлінні СБУ в Чернігівській області, відбулися на базі Ніжинського спеціального авіаційного загону ДСНС.

В навчаннях взяли участь представники СБУ, поліції, ДСНС, Державної прикордонної служби, ЗСУ, Державної пенітенціарної служби, органів місцевого самоврядування.
   
У ході навчань перевірялись та вдосконалювались практичні навички щодо спільних дій з припинення терористичних проявів на важливому державному об’єкті. Заходи з ліквідації наслідків масштабного терористичного акту відпрацьовувались із залученням сил і засобів авіаційного загону.
     
За результатами координаційною групою АТЦ та іншими учасниками було визначено низку питань за якими відбуватиметься подальша професійна підготовка підрозділів, що залучаються до проведення антитерористичних заходів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини