Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:05:26

Дитячий садочок № 36 "Дивограй" відзначив своє 50-річчя

15.06.2016   10:34

У Чернігові відбувся святковий захід з нагоди 50-річчя дитячого садочка № 36 "Дивограй" за участю міського голови Владислава Атрошенка.

У заході взяли участь начальник управління освіти міської ради Василь Білогура, депутати міської ради, працівники дошкільного навчального закладу на чолі з завідуючою Тетяною Ярмоленко, матері та дружини загиблих героїв АТО, діти, які виховуються в цьому закладі, та їхні батьки.

Чернігівський міський голова приєднався до всіх привітань, що лунали в цей день. Дошкільному закладу побажав процвітання, а працівникам гарного настрою, успіхів у виховній діяльності, щастя та добра.

До уваги присутніх була представлена концертна програма.


Довідково:

Дошкільний навчальний заклад розпочав своє функціонування 12.06.1966 року. У ньому функціонувало 4 групи (найменшим вихованцям було по 4 місяці – 28 чоловік у групі. На групі працювали 2 няні та 1 вихователь).

Першою завідуючою була Хіленко Оксана Нікіфорівна.

На даний час у дошкільному закладі 278 дітей, функціонує 11 груп, в тому числі 2 спеціальні групи.

Колектив налічує 60 працівників на чолі з завідуючою Ярмоленко Тетяною Петрівною, яка працює на даній посаді останні 10 років.

Державну атестацію пройшли у 2010 році на високому рівні з відзнакою.

Цей дошкільний навчальний заклад є призером конкурсу «Щастя краси», що проходить щорічно у міському парку культури. Заклад є базовим для проходження практики слухачами обласного інституту післядипломної освіти.

Педагогічний колектив є активним учасником та переможцем професійних конкурсів міського, обласного та республіканського рівнів. Користується популярністю серед батьківської громадськості.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.