Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:00:59

Зі святом останнього дзвоника

27.05.2016   16:09Агенцiя

Сьогодні ми були запрошені на велике свято, дітки Чернігівському навчально-реабілітаційному центрі № 2 відзначали свій випускний!

Сьогодні старшокласники прийшли на свій останній урок, кружляли у вальсі та щиро дякували своїй другій мамі - вчительці. Кожена дитина стала на рік старшою, більш відповідальною та розумнішою, це все заслуга як батьків так і педагогів центру.

Вчителі та випускники співали, радували глядачів танцями та усмішками.

Справжні неприховані емоції виривалися з щирих сердець всіх присутних, сльози неможливо було сховати.Батьки дякували вчителям за важку працю, адже дітки весь час вчилися вимовляти правильно звуки і букви, а вже сьогодні вони можуть не тільки проговорити складні речення, а й заспівати.

Насправді, коли помічаєш, що навколо тебе є такі маленькі, але такі натхненні та спраглі до знань та новинок школярі та випусники, то розумієш, що життя прекрасне. Коли бачиш втомлене обличчя матері, яка вперше почула як її дитина, яка ще декілька років назад не могла вимовити і половини слів, співає.

http://gau.in.ua/news/187-zi-svyatom.html?_utl_t=fb

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини