Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:20:43

Як провести свята з дитиною весело та з користю? Завітай на "ЧілдренКінофест"!

27.05.2016   14:45Агенцiя

Громадська організація «MART» і міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «ЧілдренКінофест» організовують показ БЕЗКОШТОВНИХ мультфільмів і кіно для дітей та підлітків в кінотеатрі Мультиплекс в ТРЦ «HOLLYWOOD». Покази будуть проходити з 27 травня по 5 червня о 10:00.

«ЧілдренКінофест» – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який представляє як найновіші європейські стрічки, так і світову кінокласику. Лауреата гран-прі шляхом голосуванняобираютьглядачі. Фестиваль проходить у понад десяти містахУкраїни.

У рамках міжнародного конкурсу представлено сім європейських фільмів, відібраних на міжнародних кінофорумах. Кожна з картин рекомендована до перегляду для різних вікових категорій – від 4 до 14 років. У позаконкурсній програмі на глядачів чекає ретроспектива міні-мультфільмів від легендарної анімаційної студії Aardman та серія мультиплікації «Моя країна – Україна». Закриває фестиваль музична комедія «Фелікс», яка перемогла на «ЧілдренКінофесті» 2015 року.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації на офіційному сайті фестивалю.Зареєструватися можна за посиланням http://childrenkinofest.com/ua/schedule/.

У випадку додаткових питань звертайтесь за телефонами:

0931922811 або 0956441217
Контактна особа: Наталія Шляхтур.

Подіявідбувається за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Державного агентства України з питань кіно, Goethe-Institut в Україні, Французького інституту в Україні, Посольства Швеції в Україні, Посольства Швейцарії в Україні, Посольства Королівства Норвегія в Україні, Посольства Королівства Данія в Україні, Данського кіноінституту. Організатор–компанія «АртхаусТрафік».

Медіа-партнери: Піксель, Наше радио, Фокус, UaUa, WoMo, Promum, Tochka, oKino, Kinofilms, Хорошее кино, Detstvo.info

Партнери у Чернігові: Чернігівський монітор, Громадськаорганізація MART

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини