Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:25:50

Названо переможців обласного етапу військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

25.05.2016   09:29Агенцiя

24 травня, на Красній площі Чернігова відбулось урочисте закриття ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Впродовж останніх 6-и днів понад двісті юнаків та дівчат провели у наметовому таборі, який знаходиться у селі Количівка.

У церемонії закриття змагань взяли учать перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, заступник голови – керівник апарату ОДА Наталія Романова, начальник Управління освіти і науки Микола Конопацький, завідувач сектору Чернігівської області державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Альберт Черешко, представники громадських організацій.

— Вітаю вас, юні патріоти, нащадки козацької слави, з тим, що сьогодні ви є достойними представниками нашої української молоді. Ви змагались у спортивних звитягах, перевіряли свої знання з козацької історії, показували навички медичної допомоги. І я думаю, що ви всі вже стали переможцями у цьогорічній військово-патріотичній грі. А тим, хто зайняв призові місця, хочу побажати гідно представили Чернігівщину на Всеукраїнських змаганнях,— звернулась до учасників гри Наталія Романова.

Найважливішим моментом урочистого дійства стало оголошення та нагородження переможців змагань. За результатами ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») призові місця розподілились таким чином:

І місце – рій «Січ» (Бахмацький район);

ІІ місце – рій «Отамани» (місто Ніжин);

ІІІ місце – рій «Литаври» (місто Прилуки).

Рої, які зайняли ІІ та ІІІ місця, отримали сертифікат на участь у ІІ-ій тематичній зміні з національно-патріотичного виховання обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей, що пройде на базі дитячого табору «Юний турист» у селі Количівка Чернігівського району в липні цього року.

Рій-переможець отримав Кубок, а також сертифікат на участь у ІІІ-му Всеукраїнському етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») під назвою «Хаджибейська січ — 2016», який відбудеться у серпні у рамках тематичної зміни «Ми — Українці!» в Українському державному центрі «Молода гвардія».

Від Всеукраїнського об’єднання козацтва та благодійного фонду «Благодійне об’єднання націй» призерам змагань вручили подарунки і грамоти.

Завершилось дійство патріотичним флеш-мобом «Тризуб», який виконали ліцеїсти Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини