Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:24:22

Уроки безпеки для дошкільнят від чернігівських поліцейських

16.05.2016   12:30

В рамках «Тижня безпеки дорожнього руху», що проводиться силами Національної поліції України, чернігівські поліцейські намагаються не залишити поза увагою і найменших українців.

В Чернігівському дитячому дошкільному закладі № 62 «Олеся» відбулася зустріч інспектора Чернігівського відділу поліції капітана поліції Оксани Воробей з маленькими вихованцями.

Для цього дошкільного закладу вже стало доброю традицією систематично проводити повчальні профілактичні бесіди з правоохоронцями - поліцейськими, рятувальниками, прикордонниками. Цього разу в гостях у малечі - представник Національної поліції.

Оксана Леонідівна розповіла дітлахам про роботу міської поліції, яка прийшла на зміну міліції, про мужніх і хоробрих поліцейських, які стоять на варті спокою як дорослих, так і таких маленьких чернігівців, як от, вихованці садочку.

Офіцер поліції особливу увагу звернула на правила безпечної поведінки дітей на вулиці - знання та безумовне виконання правил дорожнього руху, ставлення до пропозицій невідомих покататися на машині, погратися іграшками чи подивитися на рідкісних тваринок у них вдома.

Звернула увагу капітан поліції і на правила поведінки дітей вдома - нагадала про заборону гратися з вогнем та займистими предметами, про небезпеку розеток та електроприладів (праски, плитки, обігрівачі), про небезпеку відкритих вікон.

На завершення своєї розповіді Оксана Леонідівна наголосила, що кожен з маленьких чернігівців повинен запам'ятати та знати загальну інформацію про себе: прізвище, імена батьків, домашню адресу, домашній чи мобільний телефон. Також з такого віку варто вже знати і телефони екстрених служб 101, 102, 103.

Діти із захопленням слухали розповідь тьоті у формі, і навіть ні на мить не відволіклися, вловлюючи кожне сказане нею слово. Насамкінець дітки із задоволенням сфотографувалися з офіцером поліції, подякували за цікаву розповідь та запросили приходити ще.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини