Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:57:31

Порядок створення КСЗІ та захист інформації

18.03.2016   08:08Агенцiя

Центр підвищення кваліфікації кадрів у рамках підвищення кваліфікації державних службовців органів виконавчої влади та посадових осіб органів місцевого самоврядування провів тематичний короткотерміновий семінар: «Вимоги щодо захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах та порядок створення комплексних систем захисту інформації».

Під час семінару Камишний Дмитро Сергійович – головний інспектор із захисту інформації управління державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в  області ознайомив присутніх із вимогами щодо захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах, загальним порядком створення комплексних систем захисту інформації, та порядком виконання організаційних заходів під час проведення робіт по створенню комплексних систем захисту інформації.

Учасники семінару – спеціалісти структурних підрозділів обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, міст обласного значення, які відповідають за цей напрям роботи, під час виступу Висіканця Олександра Олеговича – головного інспектора із захисту інформації управління державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в області, мали змогу підвищити свій рівень інформованості щодо розробки технічного завдання на створення комплексної системи захисту інформації та функціональних профілів захищеності, порядком подачі документів на проведення державної комплексної системи захисту інформації та оформлення та змісту документів.

Усі слухачі отримали методичні матеріали, що стосуються тематики семінару, та відповідні сертифікати про підвищення кваліфікації.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.