Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 10:55:32

Зустріч зі студентами випускних курсів вузів Чернігова та Ніжина

30.12.2015   09:36Агенцiя

28 грудня в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації держслужбовців відбулася зустріч зі студентами випускних курсів вищих навчальних закладів міст Чернігова та Ніжина, які хочуть працювати в органах державної влади та місцевого самоврядування.

В рамках заходу зі студентами зустрілися перший заступник голови Чернігівської обласної ради, доктор філософії у галузі ділового адміністрування Валентин Мельничук та заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації, кандидат економічних наук Сергій Биконя.

Також відбулося спілкування з волонтером Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки в Україні Кайлом Колдом, та з учасниками програми залучення молоді до державної служби попередніх років – випускниками ВНЗ, які нині працюють в органах виконавчої влади і місцевого самоврядування.

Валентин Мельничук у своєму виступі акцентував увагу на нових викликах роботи в органах місцевого самоврядування, зокрема, на необхідності постійного підвищення кваліфікаційного рівня державних службовців та відповідно достойного рівня оплати праці. Керівник побажав випускникам ВУЗів успіхів у навчанні, оптимізму та здійснення всіх цілей.

Під час зустрічі відбувся і конкурсний відбір серед молодих людей, які в березні – квітні 2016 року будуть навчатися в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів за програмою семінару «Державна служба та служба в органах місцевого самоврядування в Україні: правовий статус, стиль і методи роботи», а також проходитимуть стажування у владних інституціях Чернігівщини, відвідають Верховну Раду України.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини