Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:18:35

Реєстрація на ЗНО розпочнеться 1 лютого 2016 року

28.12.2015   14:05Агенцiя

Зареєструватися на пробне тестування буде можливо з 5 січня.

Реєстрація для участі у Зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО) розпочнеться 1 лютого 2016 року. Про це в ході прес-конференції повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій.

Саме тестування розпочнеться 5 травня.

Відповідно, у травні кандидати на вступ будуть здавати тести з математики, української мови та історії України. Тестування відбудеться 5, 11 і 13 травня відповідно.

З 3 по 17 червня випускники зможуть скласти іспити з інших предметів.

На початку липня буде проходити додаткова сесія оцінювання якості освіти для тих випускників, які не склали іспити після першої сесії.

Зареєструватися на пробне тестування буде можливо з 5 січня. Вартість такого оцінювання складе 111 гривень.

Як зазначив Карандій, дворівневого оцінювання якості освіти у вступній кампанії 2016 року не буде, а випускників будуть оцінювати завдяки абсолютно новим тестам, які напрацьовувалися Центром протягом останніх декількох років, але досі не використовувалися.

У 2016 р. обов'язковим для випускників стане тестування з математики або історії України (на вибір), яке також буде мати статус державної підсумкової атестації.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини