Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 11:07:08

Волонтер Корпусу Миру працюватиме в Чернігові

26.12.2015   09:29

Волонтер Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки Кайл Колд з 24 грудня розпочав свою роботу в Чернігові на базі Сіверського інституту регіональних досліджень. Однак, діяльність волонтера поширюватиметься й на інші організації та установи Чернігова й області, які потребуватимуть його допомоги.

Планується, що представник Корпусу Миру застосовуватиме прогресивні сучасні методи менеджменту, соціальної роботи та заохочуватиме працівників організації, її клієнтів, партнерів та членів громади до активного вивчення всіх аспектів місцевого економічного та соціального розвитку громад і ринкової економіки.

Зокрема, у співпраці з ним запланована організація громадських заходів, реалізація різноманітних проектів, спрямованих на розвиток громади, організація ділових зустрічей, проведення тренінгів з лідерства та бізнесової тематики, що допоможуть українцям стати успішними та активними членами сучасного суспільства.

Діяльність волонтера в Чернігові стала можливою завдяки Угоді між Корпусом Миру та Сіверським інститутом регіональних досліджень в рамках Проекту «Розвиток громад».

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини