Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:22:56

Злочинність серед неповнолітніх намагаються попередити співробітники кримінально-виконавчої інспекції

12.11.2015   12:06

Так, начальник Новозаводського відділу кримінально-виконавчої інспекції в м. Чернігові Юлія Василенко провела лекцію на тему: «Правда про наркотики» з учнями Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту.

В процесі зустрічі підліткам доведено не тільки теорію виникнення наркотичної залежності, а й наведено реальні приклади з життів підоблікових КВІ.
   
Даний навчальний заклад є одним з тих, де навчаються учні з так званої «групи ризику» і декілька підлітків з ліцею вже перебували на обліку пенітенціаріїв, а тому, для вчасної профілактики, пенітенціарії постійно співпрацюють із викладачами ліцею.
В свою чергу співробітники Борзнянського районного сектору КВІ здійснили візит до Борзнянського сільськогосподарського технікуму. Начальник Борзнянської КВІ Оксана Білозор роз’яснила студентам правові наслідки вчинення правопорушень та попросила студентів поділитись своїми думками  про те, які правопорушення найчастіше вчиняють молоді люди, і що, зазвичай, стає причиною вчинення правопорушень. 

До виховних заходів із молоддю долучились і співробітники КВІ Бобровицького району, які організували для неповнолітніх підоблікових похід до Пожежної частини № 15. Захід був поділений на дві частини: роз’яснювальну та показову.

В ході першої частини рятувальники розповіли неповнолітнім про кількість пожеж, які виникли на території Чернігівської області та до яких трагічних наслідків вони призвели. Не забули рятівники розповісти і про порядок дій у разі виявлення застарілих вибухонебезпечних предметів, підозрілих предметів у людному місці та інших надзвичайних подій.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини