Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:27:42

Відбулася четверта науково-практична конференція "Фльорівські читання"

16.10.2015   08:11Агенцiя

Традиційна, вже четверта науково-практична конференція "Фльорівські читання" відбулася 15 жовтня у Навчально-науковому‪ ‎Інституті історії‬ ‪‎ЧНПУ‬ імені Т.Г. Шевченка.

На її відкритті з вітальними слова виступили перший проректор, проректор з науково-педагогічної роботи, проф. Дятлов В.О. та директор інституту, проф. Коваленко О.Б. На пленарному засіданні доповідь В.О. Дятлова була присвячена першому університетському проекту в Чернігові від 1786 р., який так і не був реалізований, а доповідь завідувача кафедри педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін проф. Боровика А.М. стосувалася дільності та долі Леоновського Л.Є. - одного з ректорів Чернігівського учительського інституту, який буде наступного року святкувати 100-річчя заснування, а доповідь заступника директора з навчальної роботи, доц. Гаврилова В.М. - середній освіті на Чернігівщині 1950 - 1955 рр.

Працювали 2 секції - з історії освіти на Чернігівщині та з актуальних проблем навчання і виховання. Загалом було заявлено 44 доповіді.

Результати роботи наукового форуму будуть відображені у збірнику матеріалів конференції, який буде видано до кінця 2015 р.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини