Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:31:26

53-й випуску фельдшерів ветеринарної медицини

26.06.2015   16:19

В актовому залі Козелецького технікуму ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету 25 червня відбулися урочисті збори з нагоди 53-го випуску фельдшерів ветеринарної медицини. 80 випускникам на підставі рішення державної екзаменаційної комісії присвоєно кваліфікацію фельдшер ветеринарної медицини. Привітати студентів прийшли їхні викладачі, батьки та друзі, поважні гості.

Зі вступним словом виступив директор технікуму Юрій Колесниченко, який привітав присутніх зі святом та вручив кращим студентам-випускникам почесні грамоти. Директор технікуму висловив глибоку вдячність усім викладачам, які виховали і зростили славну когорту підготовлених до самостійного життя молодих, повних сил і енергії спеціалістів.

З вітальним словом до випускників звернувся в.о. голови районної державної адміністрації Віктор Петров. Він зазначив, що випускники за час навчання отримали знання, практичний досвід, розвинули і виховали в собі почуття відповідальності, сумління.

— Подальші успіхи багато в чому залежатимуть від вас, вашої ініціативи, упевненості у своїх силах, наполегливості та прагнення до саморозвитку, самоствердження і йти вперед, - підкреслив він.

В.о. голови райдержадміністрації вручив колективу технікуму почесну грамоту за високий професіоналізм, сумлінну працю, створення умов якісного навчально-виховного процесу і підготовку кваліфікованих молодих спеціалістів у галузі ветеринарної медицини, вагомий внесок у розвиток освіти та науки.

Завершилося свято концертом за участі студентів технікуму.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини