Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:17:43

"Останній дзвоник" у податковому класі

30.05.2015   11:18Агенцiя

Травневого ранку пролунав останній дзвоник у податковому класі, відкриваючи учням дорогу у доросле самостійне життя. З радістю та гордістю за випускників прийшли сказати напутнє слово працівники Головного управління ДФС у Чернігівської області, які свого часу проводили для учнів цікаві заходи з податкової тематики та традиційні спортивні турніри.

- Бажаємо, щоб отримані знання з основ податкової системи допомогли отримати гарну освіту та бути успішними у житті, – зазначив голова спортивної комісії Ради профспілки ГУ ДФС у Чернігівській області Ігор Закружний, відзначаючи цінним подарунком кращого учня податкового класу та активного учасника спортивних змагань, хокеїста Дмитра Скрипку.

Доброю традицією стала багаторічна співпраця Головного управління ДФС у Чернігівської області із ЗОШ №20 м. Чернігова, де успішно функціонує податковий клас, учні вивчають курс «Основи податкових знань». У податківців склалися дружні стосунки з учнями, адже крім занять, конкурсів  і вікторин з податкової та фінансово-економічної тематики у школі проводяться спортивні змагання «Золота шайба», «Льодова блискавка», естафета з бігу на ковзанах, турніри з футболу «Вересневий кубок» тощо.

Підростаюче покоління повинно усвідомлювати, що майбутній розвиток держави ґрунтується на міцному бюджеті та сумлінній сплаті податків.  Саме тому працівники Головного управління ДФС у Чернігівської області приділяють увагу вихованню податкової культури у  школярів, співпрацюють з закладами освіти, запроваджують податкові класи, допомагають школярам вивчати спеціальний курс «Основи податкових знань».
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини