Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:44:08

Неповнолітні гості відвідали Чернігівський СІЗО управління ДПтС України в Чернігівській області

25.05.2015   16:03Агенцiя

З метою профілактики та запобігання підліткової злочинності, за зверненням заступника начальника управління МВС України в Чернігівській області Романа Пицківа, спільно з представниками кримінальної міліції у справах дітей, на базі Чернігівського слідчого ізолятора управління ДПтС України в Чернігівській області відбулась ознайомча екскурсія для неповнолітніх, які перебувають на профілактичних обліках органів внутрішніх справ та КВІ м. Чернігова.

Начальник сектору КВІ управління ДПтС України в Чернігівській області Євгеній Скалюн та в.о. заступника начальника СІЗО Артем Артеменко детально роз’яснили екскурсантам умови й правила проживання ув`язнених, серед яких: чіткий розпорядок дня, примусове навчання для осіб, які потрапили за грати та не встигли здобути середню освіту, обов’язкові роботи, прогулянки за розкладом та чітко лімітовані за часом, постійне перебування під наглядом та обмеження у зустрічах з друзями, рідними та близькими.

В рамках екскурсії учасники відвідали камери для тримання ув’язнених жінок та неповнолітніх, прогулянкове подвір’я, учбові класи, карцер та кімнату для бесід з психологом. Діти пройшлися приміщенням закритого типу та на власні очі побачили, в яких умовах перебувають ув’язнені. З одним із засуджених відділення господарчого обслуговування відвідувачам вдалося поспілкуватися. Про свій гіркий досвід та враження від життя у СІЗО засуджений розповідати не відмовився.

По закінченню екскурсії в СІЗО молодь, не приховуючи емоцій, ділились враженнями від побаченого, стверджуючи, що ні за яких обставин не хочуть сюди потрапити.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.