Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:09:42

Проведено тренінг з тактичної медицини з військовослужбовцями військової служби правопорядку

20.05.2015   07:56Агенцiя

Для військовослужбовців Чернігівського зонального відділення військової служби правопорядку ЗС України, які невдовзі відправляться в зону АТО, проведено тренінг з тактичної медицини.

Як повідомив керівник чернігівських військових правоохоронців підполковник Олег О. завдяки досвідченим інструкторам, які мають досвід роботи в екстремальних ситуаціях, військові навчилися надавати собі чи пораненому товаришу першу медичну допомогу та не допустити додаткових поранень.

— Курс дає можливість отримати мінімальний рівень знань, який необхідний кожному бійцю та офіцеру для того, щоб вижити на полі бою. Тренування проведено за комплексною програмою, яка зараз широко використовується в арміях країн НАТО. Ми не знаємо з чим можемо зіткнутися під час виконання завдань, тому ці ази тактичної медицини дуже допоможуть нам у подальшій службі, — зазначив офіцер.

Військові подякували своїм тренерам за допомогу та обговорили план розширення подальшої співпраці.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.