Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:22:27

Представників громадськості навчали писати проекти

28.03.2015   08:46Агенцiя

26 березня у Департаменті інформаційної діяльності та комунікації громадськістю облдержадміністрації відбулось навчання для громадськості. Мета — поінформувати представників інститутів громадянського суспільства щодо особливостей проведення у 2015 році конкурсу проектів, на виконання яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету.

У ході навчання учасники ознайомились із основними положеннями проведення конкурсу проектів, дізналися про правила написання проектних заявок, умови виконання проектів, особливостями підготовки підсумкового звіту, а також поспілкувались з представниками конкурсної комісії, які оцінюватимуть громадські ініціативи.

Захід відбувся в рамках виконання обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2012—2015 роки «Чернігівська громада». Наразі триває збір конкурсних пропозицій, що прийматимуться до 10 квітня. Конкурсна комісія оцінить проекти та визначить ті, на реалізацію яких з обласного бюджету буде виділено кошти. Але не більше 8 тисяч гривень на один проект. Загальний бюджет конкурсу — 60 тисяч гривень.

З більш детальною інформацією щодо конкурсу можна ознайомитись за посиланням http://oda.cg.gov.ua/index.php?id=36452&tp=0 (рубрика «Консультації з громадськістю» / «Конкурс проектів для ІГС в рамках обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2012—2015 роки «Чернігівська громада» офіційного сайту Чернігівської облдержадміністрації).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини