Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:52:08

Північ та південь України разом!

17.02.2015   13:30Агенцiя

Нещодавно у Чернігівському обласному педагогічному ліцеї відбулася зустріч євроклубів України «Північ та Південь разом». Учасники євроклубів з Запорізької, Одеської, Дніпропетровської, Миколаївської та Чернігівської областей зустрілися з членами Євроклубу ліцею.

З вітальним словом до присутніх звернулися директор ліцею Галина Коломієць, керівник євроклубу «ЄвроЧОПЛ» Регіна Гусак та координатори інформаційної компанії Представництва ЄС «Будуймо Європу в Україні».

Після цього відбулося знайомство з роботою євроклубів за допомогою короткої презентації кожного з них. Особливістю зустрічі стало проведення вправ «Світ як село в сто мешканців» та «Зроби крок вперед», спрямованих на розуміння проблем сучасного світу, важливості прийняття принципів толерантного ставлення, боротьби з дискримінацією тощо.

Візит делегації активістів учнівських євроклубів до Чернігова відбувся у рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів, зокрема, вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів, які Представництво ЄС в Україні проводить протягом року в різних містах країни.

Мета кампанії — пояснення важливості підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.