Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:29:01

Цікаві події у Чернігівському інституті імені Героїв Крут МАУП

29.11.2014   10:32Агенцiя

Студентське життя у Чернігівському інституті МАУП завжди насичене різними змістовними заходами. Листопад видався швидкоплинним, але дуже продуктивним з точки зору подій.

Відвідування виставки «Петриківка – душа України» петриківського розпису дійсно наповнила студентську душу позитивними, яскравими емоціями.

25 листопада у приміщенні інституту відбувся брейн-ринг «Lumen intellects» - «Світло розуму». Ведучий брейн-рингу – Семенець Валерій, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради провів захід на високому професійному рівні. У грі взяли участь три команди: «Ерудит» –економічний факультет ЧІ МАУП, «Десна» – юридичний факультет ЧІ МАУП та «Діти Феміди» – ЧНТУ, факультет господарського права та соціального забезпечення. Протягом інтелектуальної гри задавались цікаві нестандартні питання на логічне мислення та винахідливість в галузі правознавства. За результатами гри перше місце посіла команда «Ерудит», друге – команда «Діти Феміди», третє - команда «Десна».В якості призів за активну участь команди отримали дипломи та сувеніри у вигляді «мудрих» сов.

26 листопада заступник директора з науково-педагогічної роботи, кандидат економічних наук, доцент ЧІ МАУП Назарко Світлана Олексіївна організувала та провела зі студентами 3-го курсу економічного факультету нашого інституту «круглий» стіл на тему: «Актуальні проблеми маркетингу та реклами в освіті». На початку заходу Буковська Ольга Олекандрівна, к. пс. н, доцент провела міні-тренінг на тему «Самореалізація на ринку праці», розповіла про те, які вміння та навички потрібно мати, аби вдало себе презентувати роботодавцю. Далі студенти виступили з доповідями на такі теми: «Специфіка маркетингової діяльності на ринку освітніх послуг» – Ковальчук Діана; «Перепідготовка фахівців» – Прокопчук Ольга; «Презентація ЧІ МАУП» – Тацоха Євгенія; «Сегментація ринку освітніх послуг» – Костюк Наталія; «Рейтинг вузу як його реклама» – Стось Вікторія; «Сучасні заклади освіти України» - Лавріненко Вячеслав; «Фінансова політика вузів України» - Костюк Наталія.

27 листопада під керівництвом кандидата історичних наук, доцента Козинець Олени Гаврилівни також був проведений «круглий» стіл на тему: «Голодомор 1932-1933 років в Україні та його наслідки». Перед студентами було поставлено завдання знайти інформацію про голодомор на Чернігівщині у спогадах мешканців тих районів, де саме студенти проживають. Таким чином учасники «круглого» столу дізналися про страшні події тих часів та вшанували пам’ять загиблих під час голодомору в Україні.

 

Прес-служба ЧІ МАУП

Останні новини Чернігівщини

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини