Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:26:03

Ліцеїсти обласного педагогічного ліцею звернулися до українських військових

12.11.2014   15:25Агенцiя

Ось уже не один місяць кожен день небайдужі учні Чернігівського обласного педагогічного ліцею відслідковують тривожні новини зі сходу України та всі разом хвилюються за наших військових і пишаються тим, як героїчно вони відстоюють цілісність і єдність своєї Батьківщини. Саме тому учнівський парламент спільно зі студією «Відеоквадрат» ініціював зйомку відеозвернень ліцеїстів до воїнів, які перебувають у зоні проведення АТО.

Під зворушливі акорди ліричної пісні у виконанні української групи «Океан Ельзи» ліцеїсти у вишиванках звернулися до воїнів-захисників, які своєю мужністю, хоробрістю та ціною власного життя борються за наш спокій, відстоюють цілісність і незалежність нашої України. Тримаючи у руках символічну жовто-блакитну стрічку єднання, діти від щирого серця дякували вірним синам України за мирне небо, адже у цей складний для України час саме вони є нашою єдиною надією на щасливе і безхмарне майбутнє.

Діти сердечно побажали нашим військовим, щоб ворожі кулі і «Гради» оминали їх, а додому вони повернулись живими і неушкодженими з перемогою у руках.

Крім того, учні підготували нашим воїнам символічні листи і малюнки. Одна із робіт, малюнок ліцеїстки Вікторії Гець, стала своєрідною заставкою для роликів, адже вона яскраво проілюструвала основну ідею дитячої ініціативи.

Відео юні патріоти поширили через соціальні мережі. Його можна переглянути за наступними посиланнями:

http://youtu.be/eELB7ibS9IQ

http://youtu.be/p3F7xjyWjN8

http://youtu.be/8-9nT_y__tU

http://youtu.be/s5IUVwpUgls

http://youtu.be/nm-Y7mpasUo

http://youtu.be/pB_bjFZ6tEQ

 

За інформацією
Управління освіти і науки
облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини