Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:14:58

Перше практичне заняття у "Школі молодого журналіста"

13.10.2014   19:35Агенцiя

Слухачі «Школи молодого журналіста» відвідали щотижневий брифінг у Чернігівській ОДА 13 жовтня. Це стало їхнім першим практичним завданням в рамках проекту.

Старшокурсники та журналісти-початківці, які беруть участь в освітньому проекті «Школа молодого журналіста», побували 13 жовтня на традиційному понеділковому брифінгу в облдержадміністрації. Там вони ознайомилися зі деталями проведення в області тренування з цивільного захисту населення та зі станом підготовки до позачергових виборів до Верховної Ради України.

За підсумками брифінгу слухачі школи підготують інформаційні повідомлення, користуючись знаннями, отриманими під час теоретичного заняття з Владиславом Савенком. Після цього вони отримають поради та рекомендації від майстра чернігівської журналістики.

— Люди, які виступали, були достатньо підготовлені, на запитання які їм ставилися, були [надані] всі відповіді, — говорить учасниця «Школи молодого журналіста» Тетяна Борисенко, третьокурсниця Чернігівського національного технологічного університету. — Матеріал написати можна, оскільки робилися відповідні записи, нам роздадуть прес-релізи, за допомогою яких можна буде уточнити інформацію. Я думаю, ми впораємося з цим завданням.

«Школа молодого журналіста» стартувала у Чернігові 8 жовтня. У її рамках відбудеться тримісячний курс тренінгів і практичних завдань для старшокурсників, які цікавляться роботою ЗМІ, та журналістів-початківців.

Проект реалізує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА, ГО «Асоціація регіональних ЗМІ» та «Разом до громадянського суспільства» за підтримки компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна».


http://cntime.cn.ua/chas-novini/pershe-praktychne-zaniattia-u-shkoli-molodoho-zhurnalista.html

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини