Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:26:59

УВАГА! Є можливість взяти участь у семінарі «Енергоефективність та альтернативна енергетика у ЗМІ»

08.10.2014   13:37Агенцiя

Пропонуємо Вам або співробітникам очолюваного Вами колективу редакції взяти участь в одноденному семінарі «Енергоефективність та альтернативна енергетика у ЗМІ», що буде проводитися в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

Мета заходу – покращити обізнаність журналістів у цій важливій темі, а також надати відповіді на численні актуальні запитання. Орієнтовно семінар проходитиме в Чернігові 6 листопада з 10.00 до 17.00. З вами зустрінуться найкращі фахівці з зазначеної теми (зараз їх список уточнюємо).

Передусім, до участі у тренінгу ми запрошуємо журналістів, які працюють з темами ЖКГ, енергоефективності, альтернативних джерел енергії, тарифної реформи, створення та управління ОСББ.

Якщо Ви наразі не працюєте з вищезгаданими темами, але плануєте чи серйозно зацікавлені в їх висвітленні, просимо вказати це в анкеті, що додається, та надіслати її за адресою: kudinav@mail.ru (Вікторія Сидорова).

Упродовж семінару ви будете забезпечені комфортними умовами для роботи, для учасників заплановані дві кава-паузи та обід. Витрати на проїзд ми вам відшкодуємо за наявності квитків!

Увага! Відбір учасників семінару відбуватиметься на конкурсній основі, тому просимо Вас до 15 жовтня заповнити анкету, що додається, та відправити на вищевказану адресу.

Якщо є запитання, телефонуйте!

066-304-89-87 або 097-087-00-10

Вікторія Сидорова

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.