Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 05:23:07

Молодь навчилася роботі у соціальній мережі за "ЧАС"

26.08.2014   15:11Агенцiя

Керівник громадської організації «Громадський центр «ЧАС»» Рибак Вероніка провела два тренінги по роботі у соціальних мережах (Social media marketing) для мешканців молодіжного табору «Перехрестя – 2014».

Під час проведення тренінгів Вероніка розповіла учасникам і показала за допомогою ноутбука: які існують соціальні мережі, як починати роботу і як ефективно просувати бренди за допомогою Інтернету.

Тренінги тривали по одній годині для кожної з груп. Під час тренінгів у молоді виникало багато питань і виявилося, що на тренінгу присутні молоді люди, які займаються просуванням брендів у соціальних мережах. Після проведених тренінгів, вони дякували тренеру і казали, що дізналися для себе нове.

Однак, тренінгами все не обійшлося. Керівник громадської організації «Громадський центр «ЧАС»» Рибак Вероніка провела анкетування серед студентської молоді «Вивчення корупції у ВНЗ». При заповнені анкет молоді люди, увійшли у дискусію і почали розповідати випадки корупційних дій у ВНЗ.

«Молодіжний табір «Перехрестя» для мене особисто є значною частиною життя. З 2008 року по 2011 рік кожний рік поспіль я була учасницею цього табору і навіть представником оргкомітету. І коли мене керівник табору Валерій Семенець запросив прочитати тренінг, я жодної хвилини не міркувала і одразу погодилася. Що стосується тренінгів, вони пройшли дуже цікаво для мене і для учасників. Учасники поділилися зі мною своїми знаннями, а я з ними своїми», - сказала Рибак Вероніка.

Молодіжний табір «Перехрестя – 2014» стартував 24 серпня на території табору «Дивосвіт» (смт.Седнів). До цього року, цей табір був міжнародним, але у зв’язку з ситуацією в Україні цього річ присутніми стали лише активна молодь Чернігова.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.