Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 5 травня, 00:28:51

Безпечний Інтернет

02.08.2014   08:18Агенцiя

Ні для кого не новина, що цифрові технології давно змінили способи навчання, передачі знань та спілкування.

Тому, забезпечуючи безкоштовний вільний доступ до комп’ютерів та Інтернету, навчаючи користуватися новими технологіями, обласна бібліотека для дітей ім.М.Островського стала важливим провідником до цифрового світу.

І хоча сьогодні майже в кожній родині є комп’ютер, вільних місць в нашому Інтернет-Центрі не буває. Дітям цікаво не тільки навчатися і гратися, а й спілкуватися з друзями й однокласниками саме в бібліотеці. А ще в Інтернет-Центрі для всіх бажаючих проводяться міні-тренінги „Із комп”ютером на ТИ”, „Безпечний Інтернет”.

На заняттях школярі із задоволенням вчаться працювати в мережі Інтернет, створювати власні мультимедійні презентації, друкувати тексти, малювати, безпечно користуватися мережею Інтернет.

Працівники відділу обслуговування учнів 5-9 класів, які пройшли тренінгові навчання для бібліотекарів за програмою „Бібліоміст”, допоможуть цікаво, а головне – корисно провести час літнього відпочинку за комп’ютером.


Чернігівська обласна бібліотека для дітей ім.М.Островського

 

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини