Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:45:08

Професійна програма підвищення кваліфікації

17.06.2014   09:12

Навчання новопризначених спеціалістів районних рад проходить в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 16 по 20 червня 2014 р. (І сесія).

Зі вступним словом до молодих спеціалістів звернувся директор Центру Володимир Бойко, який розповів про тематичне наповнення програми тижневого навчання.

Слухачі дізнаються про правові засади діяльності органів місцевого самоврядування; місцеві ради як представницькі органи місцевого самоврядування, постійні та інші комісії місцевих рад, повноваження та діяльність депутатів місцевих рад; організацію роботи зі зверненнями громадян; нові вимоги діловодства та оформлення документів відповідно до інструкції з діловодства Чернігівської обласної ради; засади відкритості органів влади в контексті законодавства про доступ до публічної інформації.

Також висвітлюватимуться положення Угоди про асоціацію та посилену зону вільної торгівлі між Україною та ЄС; принципи енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії – застосування європейського досвіду в Україні; практичне застосування Закону України «Про адміністративні послуги в Україні»; основні аспекти ЗУ «Про правила етичної поведінки» та засади комунікативної компетентності посадової особи місцевого самоврядування.

Під час практичних занять посадові особи місцевого самоврядування ознайомляться з можливостями застосування засобів нових медіа у роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування; удосконалюватимуть свої знання щодо усного та писемного ділового мовлення та роботи з програмою Microsoft Excel.

В рамках навчання його учасники візьмуть участь в «круглому столі» на тему «Значення Конституції України у розбудові демократичної незалежної держави та її консолідуюча роль у розвитку в Україні громадянського суспільства» та зустрічі до дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини