Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:16:53

Новгород-Сіверська гімназія № 1 - лідер обласних олімпіад. ВІДЕО

25.04.2014   07:36Агенцiя

За підсумками проведення всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2013-2014 навчальному році лідерами серед учнівських команд закладів освіти нового типу є Н.-Сіверська гімназія №1.

Дати учням необхідні знання – завдання вчителів, а от показником рівня здобутих знань є результати учнівських олімпіад, які показують наскільки учні володіють предметом і спроможні конкурувати.

Віра Мокрякова - директор Н.-Сіверської гімназії №1: "Декілька років тому на обласному рівні у нас було 26 дипломів і ми ділили І місце з іншим навчальним закладом. В минулому році ми поступилися і спустилися на ІІ сходинку. В цьому році нам вдалося вийти попереду".

28 дипломів отримали учні Н.-Сіверської гімназії №1 на третьому обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін.
Дар’я Бондаренко - учениця 10-А класу Н.-Сіверської гімназії №1: "Я брала участь у багатьох олімпіадах, але 1 місце зайняла з астрономії і вирішила піти далі".
Юлія Шевкопляс - учениця 11-А класу Н.-Сіверської гімназії №1: "Я отримала диплом 3-го ступеня. Це було не дуже важко, оскільки мене готував вчитель. Підготовка йшла і до районної олімпіади, і одразу почали готуватися до обласного етапу".

Учениця 11-А класу гімназії №1 Ірина Браткова виборола 4 дипломи на олімпіадах. Дівчина задоволена результатом і виявила, що на досягнутому не зупиниться. 3 дипломи з фізики, хімії та географії отримала на обласних олімпіадах Анна Корицька.
Анна Корицька - учениця 8-А класу Н.-Сіверської гімназії №1: "Дуже добре готувалися і залишалися після уроків і тому до обласних олімпіад я була готова. Обласні завдання викликали у мене різні емоції. Деякі завдання я знала як розв'язувати, а на деякі писала все, що знала".

Олена Ворушило - вчитель математики Н.-Сіверської гімназії №1: "Ми з Анею Корицькою, ученицею 8 класу, готувалися на олімпіаду з фізики і на зимових канікулах, і у вихідні дні, і після уроків. Це дало свої результати. На обласному етапі з фізики ми отримали диплом 2-го ступеня".

Наталія Дубовець - вчитель хімії, біології Н.-Сіверської гімназії №1: "Протягом певного періоду ми дипломів з хімії не мали. В цьому році наша праця і відданість не пройшли даремно".

Підготовка до олімпіади дуже кропітка праця як учнів, так і вчителів, й тим, що хочуть отримати перемогу, треба вірити в себе і свої можливості і, звісно, багато працювати.
Тетяна Шарай - учениця 9-А класу Н.-Сіверської гімназії №1: "Я брала участь у 3-х олімпіадах на обласному етапі, здобула 3 дипломи".

Віталій Щербаков - учень 10-А класу Н.-Сіверської гімназії №1: "Я брав участь у декількох олімпіадах обласного етапу, диплом отримав лише з фізики".
Навчальний заклад Новгород-Сіверська гімназія №1 визнана лідером за кількістю дипломів в цьому році на ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін.

Віра Мокрякова - директор Н.-Сіверської гімназії №1: "Безумовно приємно, бо це свідчення того, що ми йдемо правильним шляхом, що ми навчаємо дітей правильно, що ми можемо підготувати дітей до конкурсів. Як ви знаєте ЗНО дуже серйозний конкурс і його треба пройти і конкурувати з усією Україною. І в таких рейтингових конкурсах бачимо, що ми спроможні підготувати учнів і вони є підготовленими до таких відборів"


Новгород-Сіверська РДТРК "Сіверська"
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини