Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:28:37

Визначено кращого вихователя року

25.04.2014   07:13Агенцiя

В приміщенні Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей відбувся обласний конкурс «Кращий вихователь року», в якому взяли участь вихователі та психологи центрів соціально-психологічної реабілітації дітей. Конкурс організовано та проведено за ініціативою та підтримки Служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації.

Захід відбувся за участі представника Департаменту усиновлення та захисту прав дітей Міністерства соціальної політики України Любові Сергіївни Солодухіної.

Метою заходу є обмін досвідом, підвищення професійного рівня педагогічних працівників закладів соціального захисту дітей, удосконалення ефективності виховного та реабілітаційного процесів.

Конкурс проводився в два етапи. У ході І етапу (заочного) учасники презентували власний досвід роботи, практичні здобутки та напрацювання, під час ІІ етапу (очного) – демонстрували свою фахову майстерність під час проведення конкретних виховних заходів, майстер-класів, застосування психологічних методик та ін.

Переможці конкурсу визначались за номінаціями: «Шляхами Великого Кобзаря», «Використання сучасних інтерактивних форм у виховній діяльності» та «Психологічна допомога».

До складу журі ввійшли представники Служби у справах дітей облдержадміністрації, обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

За результатами конкурсу першість здобули:

у номінації «Шляхами Великого Кобзаря» - Жога Ірина Вікторівна – вихователь Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації;

у номінації «Використання сучасних інтерактивних форм у виховній діяльності» - Мандрика Людмила Володимирівна – вихователь Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей;

у номінації «Психологічна допомога» – Ковальчук Ірина Григорівна – практичний психолог Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Переможцям були вручені цінні подарунки та почесні грамоти Служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації.
 

Служба у справах дітей облдержадміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.