Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:27:45

Свято Брусилівської малечі. ФОТОрепортаж

19.12.2013   15:44Агенцiя

Голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко в присутності керівників районної влади, батьків та жителів села Брусилів Чернігівського району, відкрив дошкільний навчальний заклад «Перлинка».

Дитячий садок, розрахований на 20 місць, відремонтовано за кошти районного та сільського бюджетів. У ньому створені всі умови для всебічного розвитку та виховання дітей, підготовки їх до школи. Як підкреслив очільник області, серед основних напрямів, над якими працюють місцеві органи влади – реалізація завдань, визначених у нових соціальних ініціативах Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України». В області ведеться системна робота по реалізації обласної цільової Програми розвитку дошкільної освіти на 2011-2017 роки.

Тільки за два останні роки у селах і містах області розпочали роботу 28 дитячих садків – новозбудованих або відновлених раніше закритих закладів. Додатково відкрито 33 групи на базі діючих дитячих садків. Всього ж за час дії Програми в області відкрито 55 дошкільних навчальних закладів, а відсоток охоплення дітей дошкільною освітою нині становить 87%. Після урочистого відкриття керівник області ознайомився з матеріально-технічною базою дошкільного навчального закладу «Перлинка», оглянув кімнати, поспілкувався з вихователями та подарував садочку телевізор.

ВІКТОР КОШМАЛ

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини