Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:29:54

Курсанти юридичного коледжу вшанували 12 святих воїнів

05.12.2013   11:22Агенцiя

4 грудня 2013 р. курсанти першого курсу Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби України відвідали Чернігівський Спасо-Преображенський собор з метою вшанування мощей 12 святих воїнів

які прибули до Чернігова в рамках Всеукраїнської хресної ходи, приуроченої до 1025-річчя хрещення Київської Русі та 69-ої річниці визволення України від нацистських загарбників.

Курсанти вклонилися часткам мощей святих: великомученика Георгія Побідоносця, великомученика Димитрія Солунського, великомученика Феодора Тирона, мученика Іоанна воїна, мученика В’ячеслава Чеського, мученика Ієроніма Мелітинського, мученика Мардария Севастійського, мученика Севастіана Римського, мученика Фірмоса Римського, праведного Феодора Непереможного, благовірного князя Феодора Острозького та преподобного Іллі Муромця.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.