Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:41:25

Набір учасників проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування – 2014”

26.11.2013   16:17Агенцiя

Метою даного проекту є підвищення професійної освіти молоді, отримання професійного досвіду студентами та залучення молоді до активної участі у житті свого міста, через організацію їх роботи у органах місцевого самоврядування.

В кожному місті ГО «Молодіжна Альтернатива» спільно із партнерськими організаціями відбирає шляхом конкурсу студентів, які стажуються в органах місцевого самоврядування протягом 4 місяців. Порядок їх роботи – по 4 години на день, в після навчальний час.

Чим займаються студенти-учасники проекту?

  • Моніторинг ЗМІ
  • Аналіз документів з питань економічного, політичного, соціального розвитку міст та регіонів України
  • Переклади нормативно-правових актів інших країн
  • Участь у засіданнях міської ради
  • Відповіді на запити та листи до депутатів.

Для того, щоб стати учасником проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування” потрібно бути студентом старших курсів (3-5 курс) або аспірантом, розбиратися у сучасній політичній ситуації, мати аналітичні здібності.

Кандидат на участь у проекті заповнює анкету, яку можна скачати за ссилкою або взяти у координатора проекту в Чернігівській області Стельмах Оксани.

Для участі у конкурсі потрібно надіслати на електронну пошту відсканований варіант анкети (оригінал мати при собі під час співбесіди).

Проект буде реалізовуватись у два етапи: перший етап передбачає проведення співбесіди із кандидатами на участь у проекті, за підсумками якого буде відібрано студентів, а другий етап передбачає вже безпосереднє стажування у органах місцевого самоврядування.

За час стажування студенти будуть мати можливість відвідувати тренінги та семінари, які будуть проходити у м. Київ; писати статті до збірника на запропоновані теми, а також відвідати екскурсію до Верховної Ради України.

По закінченні стажування студенти отримають Сертифікат про проходження стажування.

Останній термін подання анкет – 15 січня.

Про дату проведення співбесіди кандидатам, які подадуть анкети на участь у проекті буде повідомлено електронною поштою.

Більш детальнішу інформацію можна отримати у координатора проекту у Чернігівській області Стельмах Оксани за тел. (050) 954-83-54.

Група у мережі ВКонтакте https://vk.com/club16209186
Група у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/groups/1374425942806784/

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.