Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:46:00

Якісне харчування

16.08.2013   08:10Агенцiя

14 серпня в управлінні освіти заступник міського голови Ніжина О. Баранков провів нараду з переможцями тендерів та представниками аграрного бізнесу з питання забезпечення продуктами харчування закладів освіти.

В ході наради було звернуто увагу на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича “Діти – майбутнє України”.

Одним із завдань програми соціальної політики є забезпечення якісними продуктами харчування дошкільних і шкільних закладів освіти.

Під час прийняття рішень тендерними комітетами (комісіями) надається перевага постачальникам з прямими поставками та поставками з найменшою кількістю посередників, виробникам сільськогосподарської продукції.

Докладається максимальних зусиль для забезпечення постачання та використання при організації харчування належної якості, натурального походження з високою біологічною та харчовою цінністю, продуктів, що не містять консервантів, підсилювачів смаку, синтетичних ароматизаторів та синтетичних барвників.

Начальник управління освіти зазначив що відповідно до ст. 5 Закону України “Про охорону дитинства” питання харчування школярів на постійному контролі відділу освіти директорів шкіл.

Основним завданням є – якісне, збалансоване харчування. Для цього проводяться тендерні закупівлі продуктів харчування.

Наголосив, що вересень-жовтень це місяці, коли відбувається закупівля овочів на зиму. В цьому році планується заготовити:
Буряк столовий – 8000 кг.
Морква – 8500 кг.
Капуста – 14000 кг.
Цибуля – 8000 кг.
Картопля – 54000 кг.

Також зазначив, що діяльність проводиться відповідно до інструкції з харчування, де вказано як часто необхідно здійснювати поставки, тим більше, коли це продукти, що швидко псуються. Бо були випадки коли торги відбулися, але договір не уклали по причині того, що учасник який виграв торги відмовився виконувати графік поставки продуктів харчування.

Були відмічені кращі постачальники продукції: “Базис”, ПП “Ялинка”, “Авіс-Україна”.

Відділ з питань внутрішньої політики виконкому Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини