Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:19:24

У Чернігівському юридичному коледжі відбувся випуск молодих офіцерів. ФОТО

09.07.2013   15:38Агенцiя

6 липня відбувся 19 випуск молодих офіцерів Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби України. Традиційно урочисті заходи пройшли на Пагорбі Слави.

143 курсанти, що навчалися за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст» спеціальністю «Правоохоронна діяльність» та 50 курсантів, що навчалися за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» напрямом підготовки «Правоохоронна діяльність», отримали  дипломи про освіту.

З успішним завершенням коледжу й присвоєнням первинного офіцерського звання випускників привітали Начальник департаменту по роботі з персоналом Державної пенітенціарної служби України, кандидат юридичних наук, генерал-майор внутрішньої служби  Зінченко Сергій Арнольдович, Начальник відділу по взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації Болдорев Сергій Михайлович, Начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області полковник внутрішньої служби Доробалюк Олександр Павлович, заступник директора Чернігівського  регіонального управління Приватбанку Сердюк Світлана Олегівна.

Дипломи з відзнакою та цінні подарунки  отримали 19 осіб з загальної кількості випускників.

З теплими напутніми словами до випускників звернувся  Начальник коледжу, кандидат юридичних наук, полковник внутрішньої служби Олійник Олександр Іванович. «Сьогодні ви починаєте власну подорож в бурхливому життєвому морі, коли опори, які підтримували вас роками навчання, будуть відкинуті, а служба, яку ви обрали, в повній мірі випробовуватиме вас труднощами та відповідальністю. Навчаючись у коледжі ви отримали всебічні знання, сформували навички творчого мислення, усвідомили необхідність застосування європейських стандартів поводження із засудженими. Все це, покладене в основу професійної діяльності, сприятиме процесу повернення засуджених у суспільство повноправними громадянами. Горді і раді з того, що  реалізація  цих складних і почесних завдань саме за вами, молоді офіцери. Впевнені, що добрими ділами на благо України ви прославите і наш коледж».

Від імені колегії і керівництва Державної пенітенціарної служби України привітав випускників Начальник департаменту по роботі з персоналом Державної пенітенціарної служби України, кандидат юридичних наук, генерал-майор внутрішньої служби  Зінченко Сергій Арнольдович. «Дорогі колеги, Ви стаєте  на відповідний шлях професійного ствердження  в абсолютно новій якості фахівця-пенітенціарія. Це вимагає від Вас, як практичної реалізації  знань набутих під час навчання, так і консолідації всіх духовних і фізичних сил для виконання цього складного, але почесного звання.  Вам робити майбутнє кримінально-виконавчої системи, оскільки Ви починаєте як професіонали в знаковий час принципового реформування кримінально-виконавчої системи в пенітенціарну».

Випуск молодих офіцерів - це свято не лише для вчорашніх курсантів, але й для всього навчального закладу. І готуються до нього як водиться ретельно. Саме тому, порадували новоспечених лейтенантів курсанти 1-го та 2-го навчальних курсів бездоганним виконанням плац-параду та розгортанням символічного курсантського пагону.

Ритуал  освяти випускників провів Настоятель храму Архістратига  Михаїла, кандидат богослов’я, духовний куратор  коледжу отець Іоан.

Розділити незабутні миті з випускниками  прийшли також їх рідні. Привітала випускників та подякувала керівництву і викладачам коледжу від імені батьків мати випускника Шапка Олена Миколаївна. «За роки, що ви провели в стінах коледжу, ви отримали набагато більше знань і життєвого досвіду, ніж ваші однолітки. Вашими наставниками були прекрасні педагоги й офіцери. Вони прищеплювали вам такі якості, як любов до Батьківщини, порядність і прагнення бути зразком у всьому. Бажаю вам натхнення і успіхів у вашій подальшій нелегкій праці».

Хвилюючі хвилини отримання дипломів, ритуал освяти, все це злилося у свідомості вчорашніх курсантів у одну радісну і незабутню хвилину. Під залпи салюту, урочистим маршем молоді лейтенанти рушили у самостійне життя весело підкидаючи у гору  пригоршні монет.

Світлана Ющенко,
Чернігівський юридичний коледж

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини