Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:53:02

Cлухачі ознайомляться з особливостями реалізації державної політики в галузі культури, туризму, охорони культурної спадщини національностей і релігій

05.06.2013   07:33

Тематичний короткотерміновий семінар “Діяльність органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з реалізації державної політики з питань культури, охорони культурної спадщини та заходів обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2013 – 2020 роки” розпочався 4 червня у Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Семінар призначений для начальників відділів культури і туризму райдержадміністрацій, управлінь та відділів Чернігівської, Ніжинської та Прилуцької міських рад.

У відкритті заходу взяли участь перший заступник директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Олександр Левочко та директор Центру Володимир Бойко.

Під час тематичних зустрічей та конверсаторіумів слухачі ознайомляться з особливостями реалізації органами місцевого самоврядування державної політики в галузі культури, туризму, охорони культурної спадщини національностей і релігій згідно вимог чинного законодавства; нормативно-правовими засадами охорони культурної спадщини; сучасними різновидами туризму, освітніми та науковими тенденціями в туризмі; питаннями розвитку сільського туризму в Україні та Чернігівській області; пріоритетними напрямами державно-церковних відносин в області; питаннями фінансування закладів культури; станом впровадження інноваційних форм роботи в закладах культури та обласної цільової Програми розвитку туризму в регіоні. Учасники навчання опановуватимуть особливості брендування територій; звернуть увагу на організацію роботи туристично-інформаційних центрів на прикладі Чернігівського туристично-інформаційного центру. Також програмою навчання передбачено висвітлення аспектів модернізації державної служби, що включають порівняльний огляд нового та діючого законів України “Про державну службу”.

В рамках семінару держслужбовці візьмуть участь у науково-практичній конференції “Хрещення Київської Русі – визначна подія в історії українського народу”.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.