Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:43:14

Молодіжна школа бізнесу завершила свою роботу на Андріївських озерах

29.04.2013   11:40Агенцiя

У рамках Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2013-2014 роки з 22 по 26 квітня управління споживчого ринку та підприємництва міської ради спільно з Державною організацією «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» проводило «Молодіжну школу бізнесу».

Учасниками Школи стали студенти Чернігівського державного технологічного університету. Вони отримали базові знання, як пройти шлях від ідеї до власного бізнесу, провели цікаву зустріч з представником  відділу з питань сім`ї та молоді Чернігівської міської ради, а також відвідали Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова.

У п’ятницю, 26 квітня, здійснено виїзд усієї групи до садиби «Андріївські озера» (с. Андріївка, Чернігівській район), де учасники школи на практиці ознайомились як слід організувати зелений (еко) туризм. Приймав групу особисто власник садиби Сергій Олексіович Карпачов, гостинно пригощала його дружина Тетяна.

Управління споживчого ринку та підприємництва Чернігіської міської ради висловлює вдячність своєму партерові ДО Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області й особисто заступнику генерального директора Дудчиній Анні В`ячеславівні, а також головному спеціалісту відділу з питань сім`ї та молоді Чернігівської міської ради Семенцю Валерію Григоровичу та заступнику начальника управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради Городнику Сергію Миколайовичу за співучасть у роботі Школи та цікавий матеріал для її учасників.

Відомо, що двоє випускників цього навчального курсу попереднього періоду вже відкрили власну справу. Один з них саме у галузі туризму. Матеріал про них буде обов’язково підготовлено та розміщено на сайті управління споживчого ринку та підприємництва.

 
За інформацією управління споживчого ринку та підприємництва міської ради

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини