Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:16:38

Молодь вчилася працевлаштуванню та бізнесу

22.04.2013   08:27Агенцiя

Громадська ініціатива Клуб молодого політолога продовжує свою діяльність в сфері неформальної освіти молоді. 21 квітня був проведений тренінг “Молодіжний працестарт”, темою якого стало ефективне працевлаштування та старт власного бізнесу.

Тренінг передбачав три майстер класи по 90 хвилин та поради від досвідчених підприємців Чернігова. Серед тренерів та гостей були Дмитро Попов (рекрутингова компанія JBS), Дмитро Левошич (менеджер з розвитку гіпермаркету “Вена”), Тетяна Бойко (керівник агенції “PRIME MEDIA”), Олена Варнакова (голова чернігівської профспілки підприємців), Костянтин Іванов (президент Чернігівської регіональної торгово-промислової палати), Віталій Гриць (керівник рекламної агенції “GOLD FUTURE”).

“Ми намагалися за 7 годин подати максимально корисну та практичну інформацію”. – розповідає керівник проекту Олександр Рись. – “А родзинкою заходу є те, що ми на його основі зараз знімаємо відео тренінг. Найкорисніша інформація про працевлаштування і старт власного бізнесу в Чернігові згодом буде доступна в мережі інтернет, соціальних мережах”.

Тренінг “Молодіжний працестарт” був реалізований спільно з Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради. Клуб молодого політолога має на меті й надалі проводити корисні практичні тренінги не рідше одного разу на місяць.


Клуб молодого політолога

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини