Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:49:18

Акція ДАІ “безпека без кордонів” розширює межі спілкування

20.03.2013   08:22Агенцiя

Безпека на дорогах – проблема загальна, і кордонів у неї дійсно немає. Про те, що виховання законослухняних учасників дорожнього руху необхідно починати з раннього дитинства, знають всі співробітники Державтоінспекції України і використовують ці знання в повному обсязі, застосовуючи їх на практиці.

Акція ДАІ

Акція ДАІ

Активними союзниками державтоінспекторів в їх благородній справі є самі ж діти – юні інспектори руху, які здійснюють пропаганду безпеки дорожнього руху та зміцнюють у свідомості своїх однолітків розуміння важливості дотримання правил дорожнього руху.

Тісне спілкування ЮІРівці Чернігівської області з однодумцями сусідніх областей і навіть держав закріпилося на Придесенні вже давно. Але спілкування відбувалося тільки в рамках дружніх зустрічей та профілактичних заходів, організованих співробітниками Державтоінспекції.

Враховуючи думку юних помічників і силу їх впливу на дорожню безпеку, державтоінспектори Чернігівської області вирішили розширити межі спілкування-адже разом ми сильніші!
“Лист другу” – саме так називався захід, що проходив за участю ЮІР Чернігова і Брянська за ініціативою Державтоінспекції Чернігівської та Брянської областей на місцях.

Не дивлячись на кордони, діти синхронно піднімали в містах двох держав одну і ту ж проблему – безпеку на дорозі. І в листах зверталися до своїх однолітків з проханням дотримуватися правил дорожнього руху, розповідаючи про наболіле, при цьому навіть не знаючи одне одного, вважали всіх друзями, з якими розділені тільки кордонами і відстанню.

У цей же день листи пішли адресатам – не стороннім і віртуальним людям, а дітям, які їх будуть з нетерпінням чекати на Батьківщині і теж захочуть врятувати свого друга, написавши йому листа.
Хтось нам зараз скаже, що в наш час є більш високотехнологічні засоби для спілкування, і ми з цим погодимося, але лист, написаний власноруч, в який вклали часточку душі, просто безцінний. Своїми руками зроблена річ буде роками зберігатися й нагадувати про людину, яка її подарувала. Під час акції діти просто світилися від тієї справи, яку вони робили.


Прес-служба УДАІ УМВС

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.