Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 13:48:42

Підприємці, які реалізовували алкогольну та тютюнову продукцію неповнолітнім, лишилися ліцензій

31.01.2024   17:18Агенцiя

Головне управління ДПС у Чернігівській області вкотре звертає увагу суб’єктів господарювання на необхідність дотримання законодавства під час реалізації підакцизної продукції.

На особливому контролі недопущення фактів продажу алкогольних та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку.    
За матеріалами про адміністративні правопорушення щодо порушень вимог статті 15 3 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального», отриманими від національної поліції у Чернігівській області, податківцями застосовано до порушників відповідні санкції.   
Управлінням контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Чернігівській області винесені податкові повідомлення-рішення про застосування фінансових санкцій. Крім того,  у порушників анульовані ліцензії на роздрібну торгівлю тютюновими виробами та алкогольними напоями.
Нагадуємо, що загалом протягом січня 2024 року отримали штрафи та лишилися ліцензій на право торгівлі 10 підприємців, які продавали алкоголь та тютюн неповнолітнім особам.  
 

Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області


 

Останні новини Чернігівщини

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:05

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 2 пожежі, 1 випадок загибелі на водних об'єктах та 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1особа та 1 особа постраждала.

8 травня: цей день в Україні і світі

8 травня: цей день в Україні і світі 08:33

ДЕНЬ 805 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 805 RUSSIAN AGRESSION

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини