Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 01:01:28

«Ярмарок вакансій 2023: Робота Є!» реєструйтеся, щоб отримати роботу

26.08.2023   18:30Агенцiя

Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Міжнародної організації з міграції 30 серпня на платформі ZOOM проведе масштабний ярмарок з працевлаштування з провідними роботодавцями для всіх бажаючих українців. Участь у заході повністю безкоштовна для всіх бажаючих.

Робота займає значне місце в житті кожної людини. Починаючи з лютого 2022 року життя кожного українця і українки зазнало невиправних та прикрих змін, не виключенням стала й сфера праці. Наразі рівень безробіття в Україні сягнув рекордних 33,3%, а тисячі українців втратили роботу з різних причин. Перед багатьма постає необхідність починати свій кар’єрний шлях з нуля, а роботодавці стикаються з нестачею кадрів, необхідністю перепрофілювання чи релокації бізнесу та пошуком нових працівників.

Онлайн Ярмарок – це можливість для тебе отримати роботу, ознайомитися з актуальними вакансіями, які будуть затребувані в найближчі роки, а для роботодавців – знайти вмотивованих і кваліфікованих працівників.

Під час Ярмарку ти зможеш:

- познайомитися з провідними роботодавцями нашої країни, від IT галузі до технічних спеціальностей;

- пройти співбесіду з українськими роботодавцями, отримати можливість працевлаштуватися та покращити своє фінансове становище;

- познайомитися з іноземними роботодавцями та, навіть, пройти співбесіду в іноземній компанії;

- дізнатися про актуальні тенденції на ринку праці та затребувані вакансії сьогодні і у майбутньому;

- отримати дієві інструменти ефективного проходження онлайн співбесіди та складання сучасного резюме.

На Ярмарок будуть запрошені провідні роботодавці з наступних галузей:

- ІТ та комунікацій;

- обслуговування і технічних напрямків;

- онлайн бізнесу в міжнародних компаніях.

Запрошуємо тебе взяти участь у Ярмарку вже 30 серпня на платформі ZOOM з 11:00 до 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3q57hVn

Програма «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес» реалізується ГО «Маріупольська Спілка Молоді» в межах проєкту Міжнародної організації з міграції IOM Ukraine за фінансової підтримки Уряду Японії.

Чернігівський обласний центр зайнятості

 

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини