Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:32:11

За внесок у відбудову Чернігова. Комунальники, медики, освітяни та інші отримають фінансову винагороду від міста

31.03.2023   09:16Агенцiя

Працівники і працівниці комунальних підприємств, які зробили особистий внесок у відновлення Чернігова, отримають одноразову матеріальну допомогу-винагороду від міста у розмірі 3 тисячі гривень.

Відповідне рішення депутати одноголосно погодили під час 30-ої сесії Чернігівської міської ради VIIІ скликання сьогодні, 30 березня.

Виплати здійснюватимуться у рамках міської Програми надання одноразової матеріальної допомоги-винагороди мешканцям міста Чернігова за особистий внесок у відновлення міста – героя від наслідків російської військової агресії на 2023 рік.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми у 2023 році, становить 43 млн грн.

Кому надаватиметься така винагорода

Допомогу від міста зможуть отримати працівники комунальних підприємств Чернігівської міської ради, у тому числі некомерційних, а також закладів, установ та організацій міста державної та комунальної форми власності, які повністю або частково утримуються за рахунок коштів бюджету Чернігівської міської територіальної громади:

    місце проживання яких зареєстровано у місті Чернігові;
    які фактично пропрацювали станом на 6 березня 2023 року не менше двох місяців.

Матеріальна допомога – винагорода не надаватиметься працівникам, трудові відносини з якими призупинено, та/або які знаходяться у відпустці без збереження заробітної плати на час дії воєнного стану.

Порядок реалізації та фінансування Програми

Клопотання та списки працівників, які мають право на отримання такої матеріальної допомоги, подають до Чернігівської міської ради керівники зазначених підприємств Чернігова.

До заяви додаються:

 — копія паспорту громадянина України;

 — копія облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта);

 — реквізити рахунку (IBAN), на який має бути перерахована допомога.

Відповідні заяви мають бути подані не пізніше 1 грудня 2023 року.

За результатами розгляду поданих документів департамент соціальної політики Чернігівської міської ради підготує пропозиції про надання такої одноразової матеріальної допомоги на розгляд відповідної Комісії, яка створюється розпорядженням в.о. міського голови. Комісія сформує перелік осіб, які мають право отримати з бюджету Чернігівської міської територіальної громади одноразову матеріальну допомогу. Виплати здійснюватиме департамент соціальної політики Чернігівської міської ради, шляхом перерахування коштів на особовий рахунок заявника, зазначений у заяві.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини