Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:21:30

Відновлений міст на під’їзді до Чернігова на дорозі М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі

25.10.2022   16:57Агенцiя

Міст у селі Іванівка був зруйнований під час активних бойових дій на початку березня, коли рашистькі війська намагалися прорватися до обласного центру зі сторони Ягідного.

Тут їх гостинно зустріли бійці ОК “Північ” та 1-ї окремої сіверської танкової бригади, що боронили Чернігів. Прорватися в місто загарбники так і не змогли.

Міст в результаті підриву був знищений вщент. У квітні після деокупації області рух транспорту відновили, збудувавши тимчасову переправу. Паралельно розбирали завали, а у серпні бригада мостовиків приступила до будівництва нової штучної споруди.

На сьогодні триває влаштування асфальтобетонного покриття, одна смуга вже заасфальтована. Паралельно працюємо на другій половині мосту.

Також проводиться ремонт підходів до мосту довжиною 60 та 120 метрів. Перед укладанням асфальту на проїзній частині влаштовується новий конструктив покриття з ЩПС та ЩПСЦ.

Новий міст побудований з урахуванням сучасних транспортних навантажень та враховано потенціал до розширення проїзної частини траси.

Повністю відкрити рух по оновленому мосту плануємо у листопаді.

 

Служба автомобільних доріг Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини